Олег Войцеховський

«Коронавірус» - генетична бомба

24.03.2020 18:23   Автор : Олег Войцеховський
Джерело: LvNews

Мене точно не можна назвати прихильником всяких там теорій змови, але ідея, яка з'явилась в розмові з добрим другом в одночас заінтригувала та насторожила. Зокрема говорилось про швидкість поширення SARS CoV-2 (про це дещо пізніше) і зачепила тему територій, на яких епідемія, попри безпрецедентні протиепідеміологічні заходи, набирає обертів.

Відомо, що це країни західної Європи та територія США. Так ось, ці території з великою точністю збігаються з ареалом поширення гаплотипу R1B, чи як часом можна почути, кельтської групи. Звісно, абсолютної кореляції поки не має. Це залежить і від різних підходів по збору статистики, і до колосальної різниці в звичаєвому праві. Тут хіба згадаю любителів шумних компаній з обнімашками в Італії та англійців, які роками живуть в сусідніх особняках і можуть не знати, як звати один одного. Але таке співпадіння вражає.

Окремо зауважу про ситуацію в Китаї та Ірані. В Китаї захворіло 0,055% проти одного-пів відсотка в Європі. А по Ірану відповідь дасть карта, та й епідемія в цій країні, почала розвиватись раніше.

Повернусь, до так званого коефіцієнту росту, або характеристики збільшення кількості інфікованих з часом. Так от, середнє арифметичне значення за останній тиждень (з 17 по 23 березня) склало 1,18 в день. Це означає, що за місяць кількість хворих збільшується в 143 рази! Коли зрівняв математичні дані зі статистичними вони відрізнялись на кілька відсотків. Місяць тому кількість зафіксованих хворих - 2055, а математична модель показала 2080. Мушу визнати, не абияка точність.

Ну і карти...

COVID-19 https://en.wikipedia.org/…/2019%E2%80%9320_coronavirus_pand…
R1B https://www.eupedia.com/genetics/origins_of_red_hair.shtml
Вся статистика по COVID-19 https://www.worldometers.info/coronavirus/

Зверніть увагу на Італію, по щільності розселення R1B доволі точно можна визначити Ломбардію.

В Україні налічується від 5 до 10 відсотків носіїв R1B.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews