Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

Блогер, журналіст, RvNews

Житель Рівненщини самоізолювався на дикій природі через коронавірус (фото)

25.03.2020 10:09   Автор : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У Рівненській області чоловік, який нещодавно повернувся з-за кордону, самоізолювався з лісі, щоб не заразити інших людей. Про це повідомляє пресслужба Гощанської селищної ради: 

«Олег Сачук працює водієм-експедитором. Однією з його останніх поїздок була саме Італія. Олег знав про те, що карантину не уникнути, тому вирішив самоізолюватись - залишитись в селі біля р. Горинь».

Як з'ясувалося, вдома разом з Олегом проживають його дружина та діти. Тому чоловік у такий спосіб вирішив убезпечити не лише себе, але й сім'ю та інших людей, які могли б контактувати з ним. 

Сьогодні до тих, хто повертається з-за кордону прикута особлива увага. Їх карантин та ізоляція справді є важливою складовою дотримання мір безпеки.

«Напевно зараз до людей, які приїжджають з інших країн відносяться не тільки з насторогою, а й з певним негативом. Ми хочемо сказати, що українці, які працюють закордоном важливі та мають повне право повернутись додому. Тому закликаємо до свідомої ізоляції, дотримання правил карантину, толерантості та поваги один до одного.

Також можемо навести реальний приклад свідомості.
Олег Сачук працює водієм-експедитором. Однією з його останніх поїздок була саме Італія. Олег знав про те, що карантину не уникнути, тому вирішив самоізолюватись - залишитись в селі біля р.Горинь.
Вдома Олега чекає дружина і діти. Але в такий спосіб він убезпечив не тільки себе та власну сім’ю, а і абсолютно усіх оточуючих», - повідомляється на фейсбук-сторінці Гощанської селищної ради.

При Гощанській селищній раді діє телефон гарячої лінії +38 067 592 62 76. Громадян просять повідомити за цим номером телефону про власне або відоме повернення з-за кордону.
Свідомість та об'єднання рятують життя.

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews