З вікна львівської лікарні вистрибнув 72-річний чоловік

У Львові вчинив самогубство 72-річний пацієнт лікарні.

25.03.2020 23:22   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У вівторок, 24 березня, приблизно о 08.00, з п'ятого поверху лікарні швидкої медичної допомоги (на вулиці Миколайчука, 9) вистрибнув чоловік. Пацієнт зранку захотів піти помолитися до каплички, а потім відчинив вікно і вистрибнув. Від отриманих травм чоловік помер, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Страшний випадок: на Львівщині військовий застрелився просто під час служби
На Львівщині військовослужбовець покінчив життя самогубством

«Пацієнт поступив до нас 22 березня ввечері. За цей час його загальний стан покращився. Сьогодні зранку він побажав піти помолитися до каплички, яка є у нас у лікарні. Пішов туди разом з дружиною. Після молитви сказав, що хоче подихати повітрям і підійшов до вікна. Відчинив вікно і вистрибнув. Жінка і медсестра не змогли його затримати. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Чоловіку було 72 роки. Зараз в лікарні працює поліція, також ми провели своє розслідування — спілкувалися з усіма працівниками, які були дотичні до його лікування", — розповіла Леся Кобецька, медичний директор з лікувальної роботи міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів