На Львівщині судитимуть чоловіка, який здійснив наїзд на працівника СБУ

28.03.2020 13:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими Поліція Львівської області завершено досудове розслідування стосовно 35-річного місцевого мешканця, який під час перетину державного кордону України здійснив наїзд на співробітника управління СБУ у Львівській області, який поставив чоловіку законну вимогу зупинитись.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Інцидент стався у жовтні минулого року на митному пості «Краківець». Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

У четвер, 26 березня, обвинувальний акт з правовою кваліфікацію ч.2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), скеровано до Яворівського районного суду для розгляду по суті.

За вчинене фігуранту загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews