Стрийко приїхав з Польщі: на Тернопільщині півторарічна дитина заразилася коронавірусом

30.03.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терноград

У селі Лідихів Кременецького району зафіксували перший випадок коронавірусу COVID-19 у півторарічної дитини.

Правоохоронці опитали рідних та почали встановлювати коло контактів сім’ї. Дитина мешкає під одним дахом з батьками, п’ятирічним братом та дідусем. Жоден з них за кордоном не був.

У ході перевірки стало відомо, що нещодавно з Польщі повернувся брат батька, який проживає у іншому селі, інформують у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Саме батько напередодні відвідував родича, але сам дядько не контактував з дитиною і після повернення з-за кордону нікуди з будинку не виходив, зазначають правоохоронці.

Поліцейські продовжують встановлювати усіх осіб, з ким спілкувалася сім’я, у якій захворіла дитина.

Наразі хлопчик з мамою перебувають в Тернопільській обласній дитячій лікарні, а усі, хто з ним проживав, знаходяться вдома на самоізоляції.

Працівники поліції звертаються до краян, які повернулися з-за кордону, не легковажити, проявляти самовідповідальність та дотримуватися карантину. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терноград