Вперше на Львівщині суд оштрафував порушника правил карантину

31.03.2020 19:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Суддя Миколаївського районного суду виніс першу на Львівщині постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень на громадянина, котрий порушив умови торгівлі під час карантину.

Читайте також

На Львівщині оштрафували зоомагазин через роботу під час карантину

Про це інформує ГУ поліції у Львівській області, пише - Щоденний Львів.

20 березня опівдні в одному з сіл Миколаївського району, під час відпрацювання території, співробітники Миколаївського відділення поліції виявили громадянина, котрий, в порушення правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” здійснював на вулиці торгівлю з автомобіля «Фольксваген».

Правоохоронці встановили особу порушника – 37-річного мешканця міста Миколаїв та склали щодо нього протокол про адміністративне правопорушення за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Матеріали були скеровані на розгляд Миколаївського районного суду Львівської області, який визнав чоловіка винним у скоєнні адміністративного правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень. Також суд постановив стягнути з порушника судовий збір.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews