Тернопіль: ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» планує відновити роботу

01.04.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі планують частково відновити роботу ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає фінансовий директор ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» Олегом Білобровком, якщо ситуація в Європі стабілізується, то компанія буде поступово відновлювати робочий процес.

«Звичайно, зараз не йдеться про звичайний ритм. Можливо, спочатку будуть працювати тільки 200 людей на площі 27 000 м. кв. Всі вони будуть забезпечені засобами індивідуального захисту. Також будемо дотримуватися заходів безпеки, зокрема проводити дезінфекцію робочих приміщень», — додає Олег Білобровко.

Голова обласної державної адміністрації зауважив, що такий крок в умовах карантину дуже відповідальний. Але водночас просто необхідний, бо буде працювати підприємство – будуть надходження у бюджет, а люди отримають заробітну плату в повному обсязі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews