Загиблий у Лісабоні заробітчанин виявився львів’янином

02.04.2020 14:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZNAJ.UA

Загиблий в аеропорту столиці Португалії, Лісабона, українець виявився мешканцем Львівщини.

Читайте також

Українця прикували ланцюгом до варшавського трамвая, з якого він 8 годин зчищав графіті

Про це повідомляє - ZNAJ.UA з посиланням на Zaxid.net.

Зазначається, що 40-річний житель Новояворівська Ігор загинув через дії трьох інспекторів імміграційної служби Португалії. Чоловік поїхав до Європи працювати будівельником. Він прибув до Лісабона 10 березня через Стамбул, щоб підписати трудовий договір із бельгійською будівельною компанією.

Однак у аеропорту міграційна служба Португалії затримала українця, підозрюючи, що він має намір незаконно залишитися в країні. Його залишили на території аеропорту, плануючи повернути до України.

Проте вже 12 березня, через два дні після прибуття, тіло чоловіка в наручниках виявили в одному із приміщень медичного відділу аеропорту. Він був мертвий і лежав обличчям до підлоги.

За словами офіцерів імміграційної служби, причиною смерті українця став епілептичний чи серцевий напад. Однак медична експертиза довела, що чоловіка забили до смерті.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA