На Львівщині згоріли три будівлі та два автомобілі (Відео)

02.04.2020 18:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

1 квітня о 12:05 у селі Лісові Бродівського району виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі.

Читайте також

Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

На місце події було негайно направлено пожежно-рятувалий підрозділ. На момент прибуття вогнеборців вогонь перекинувся на цегляний гараж, розміром 5×10 м, в якому знаходився автомобіль «Москвич». О 13:12 пожежу було локалізовано та о 14:06  ліквідовано, пише - Дивись.info.

Вогнем знищено 2 будівлі та автомобіль. Вогнеборцям вдалося врятувати від вогню 2 будівлі розташовані поруч.

Також о 15:05 у місті Пустомити виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі, розміром 12×6 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 25-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Пустомити також рятувальники 4-ої і 30-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова . 

 На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь повністю охопив будівлю. О 15:30  пожежу повністю локалізовано та о 15:52 повністю ліквідовано. Вогнем знищено господарську будівлю та автомобіль ЗАЗ 1102804. Вогнеборці врятували від вогню поруч розміщену будівлю.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info