На Дубенщині палав будинок

02.04.2020 21:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненської області

Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі. Також вогнеборці запобігли займання вогнем поряд розташованого житлового будинку.

Першого квітня о 10:50 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Верба Дубенського району. За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Дубно.

Прибувши на місце виклику, було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю господарчої будівлі. На гасіння було подано вогнегасячі засоби.

О 11:40 пожежу локалізовані, а о 14:40 ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі (блочна, крита металевим профілем, розміром 5х18м.). Врятовано поряд розташовані житловий будинок та 2 господарчі будівлі. Причина та збитки встановлюються.

null
null
null
null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненської області