Андрій Боднарчук

Андрій Боднарчук

громадянин

Скалічена нація, що втратила моральні орієнтири

04.04.2020 16:13   Автор : Андрій Боднарчук
Джерело: TeNews

Нині помітив вкотре одну закономірність про українців. У нас, навіть західних "мегапатріотичних" українців, досі живе оце совкове поняття "стукач". Навіть у тих хто живе більше закордоном, ніж вдома. Навіть у тих, хто виїхав назавжди в більш цивілізовані країни.

Нині в тернопільській групі побачив, як панянка кричить, що ті, хто повідомляють про заробітчан, які вернулися з-за кордону, і не дотримуються самоізолязції - це "стукачі". Погані люди. Совки.

От задумайтеся.

Українці навіть у такому критичному випадку, як пандемія хвороби, котра вбиває людей - все рівно вважають, що "стукачі" - це погано. "Стукачі", котрі повідомляють про злочин (!) - погані.

А той, хто мовчить про злочин - це мужня людина, таємний "херой", достойний член суспільства.

Хоча насправді це якраз та пані з Тернополя, котра пише своє ім'я "Єлєна" на рузкій манер - це вона совок, і пережиток совка, і наслідок моральних травм нашого народу в часи совєцкої імперії.

Скалічена нація, що втратила моральні орієнтири.

І потім ця ж сама нація в часи передвиборчих істерик - завиває в екстазі: "Чому-не-побороли-карупцію?! Чому-не-побороли-карупцію?!".

Ідіоти, сер.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews