Підозрюваного у збуті наркотиків у колонії взяли під варту в залі суду

04.04.2020 18:02   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: Рівне вечірнє

36-річний Захар Н. зі Здолбунова підозрюється у тому, що незаконно придбав та зберігав з метою збуту наркотичний засіб – «бупренорфін». Він також збував наркотичний засіб у місця позбавлення волі.

За збут наркотичних речовин вчинений повторно , 13 березня Рівненський міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. 

 

Ухвалу місцевого суду в апеляційному порядку оскаржив прокурор. Він просив ухвалу місцевого суду скасувати та обрати підозрюваному запобіжний захід-  тримання під вартою у Рівненському слідчому ізоляторі строком на 60 діб, із визначенням розміру застави. 

Пресслужба Рівненського апеляційного суду повідомила РВ, що колегія суддів палати з розгляду кримінальних справ, заслухавши доводи прокурора, захисника підозрюваного та самого підозрюваного, ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду скасував та апеляційну скаргу прокурора задовольнив, застосувавши до підозрюваного запобіжний захід - тримання під вартою до 11 травня, з визначенням розміру застави в сумі 168 160 гривень. Підозрюваного взяли під варту в залі суду.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє