Читаєш на карантині? Отримуй приз

07.04.2020 11:43   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

23 квітня Всесвітній день книги – свято письменників видавців, критиків, бібліотекарів та справжніх книголюбів.  З цієї нагоди Тернопільська обласна бібліотека для молоді ініціює тематичний фотофлешмоб у соцмережі #читаюнакарантиніtobm.

Читаю на карантині – актуальна тема. Для того, аби показати світові, що тернополяни не лише інтелектуальні та креативні особистості, люблять читати книги, а й сумлінно виконують умови карантину, залишаючись вдома, бібліотекарі згаданої книгозбірні запропонували цікавий захід. Участь можуть взяти всі охочі. Для цього треба:

1. До 23 квітня зробити креативне фото з найбільш цікавою книгою, яку ви прочитали під час карантину та рекомендуєте для читання іншим;

2. Опублікувати світлину на сторінці ФБ із хештегом #читаюнакарантиніtobm

Автор (авторка) фото, яке набере найбільшу кількість лайків (включно) до 12.00 23 квітня, отримає приз за незвичайну і цікаву фотографію.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews