У Львівській області організовують 14 постів на кордонах із сусідніми областями

07.04.2020 15:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Інтерфакс-Україна

На кордонах Львівської області з п'ятьма сусідніми областями встановлять 14 стаціонарних постів, де подорожуючим вимірюватимуть температуру, повідомляє прес-служба Львівської ОДА, пише - Інтерфакс-Україна.

Читайте також

Стало відомо, коли в Україні очікують пік коронавірусної хвороби

За даними прес-служби, таке рішення було прийнято сьогодні на обласній комісії з ТЕБ та НС. Коли саме почнуть встановлювати пости і місця їх дислокації в повідомленні не зазначається.

Також комісія наказала департаменту соціального захисту Львівської ОДА вжити додаткових заходів для знаходження і обслуговування одиноких осіб серед жителів області похилого віку, осіб, які перебувають на самоізоляції і організувати належний соціальний супровід.

За даними Львівської ОДА, зараз в області зафіксовано 27 пацієнтів з підтвердженим діагнозом коронавірус. 72 людини з підозрою на захворювання Covid-19 перебувають в обласній інфекційній лікарні. 7 пацієнтів у важкому стані, двоє - на ШВЛ. Один пацієнт помер і троє вилікувалися.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс-Україна