«На відстані руки»: тернополяни можуть отримати безкоштовні продуктові пакунки

07.04.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі діє благодійний проєкт «На відстані руки», в рамках якого волонтери збирають харчові набори для тернополян, які не мають можливості самостійно придбати їжу. Про це повідомляє Тернопільська міська рада

На базі магазину-салону квіткового маркету «КвітоЦентр», який знаходиться на вул. Текстильна, 42 відбувається збір необхідних фасованих продуктів та формування пакетів допомоги для нужденних тернополян. Так, сотні самотніх пенсіонерів, людей з інвалідністю та малозабезпечених жителів міста, які знаходяться в групі ризику та не мають можливості самостійно придбати їжу і речі побутового вжитку, можуть отримати пакунок з допомогою. Також, тернополяни мають змогу долучитися до благодійного проєкту. Зокрема, кошик з логотипом проєкту облаштовані і в продуктових магазинах міста, де можна залишити фасовану продукцію для потребуючих.

До слова, волонтери благодійного проєкту мають усі необхідні засоби індивідуального захисту та дезінфектори, а автомобілі, якими доставляють продуктові набори потребуючим у Тернополі, проходять відповідну обробку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews