Розпиття алкоголю закінчилося трагічно: правоохоронці Рівненщини розслідують смертельне побиття

08.04.2020 11:17   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Ще четвертого квітня до поліції повідомила жителька села Великий Олексин, що у квартирі за місцем проживання вона виявила без ознак життя сусіда, який мешкав сам. 

Поліцейські попередньо встановили, що того дня до помешкання 49-річного чоловіка прийшли двоє знайомих односельців. Коли на столі спорожніла чергова пляшка, між господарем та 35-річним гостем виник конфлікт, під час якого молодший штовхнув старшого. Останній вдарився головою об меблі, а потім гість наніс ще кілька ударів по тілу господаря. Бійку припинила жінка. Коли 49-річний чоловік запевнив, що з ним все гаразд, гості пішли додому.

Однак отримані потерпілим тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала внаслідок внутрішньо-черепної травми з крововиливами. 

«35-річному жителю Великого Олексина слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції – начальник слідчого відділу Петро Пастушок. — Також підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою». 

Відповідно до санкції статті підозрюваному, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews