«Додаткові 47 мільйонів гривень на медицину»: у Тернополі внесли зміни до бюджету

08.04.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі додатково спрямували 47 мільйонів гривень на потреби медицини. Таке рішення прийняли на 49 позачергова сесія міської ради, яка відбулася 8 квітня.

Як зазначає міський голова, з метою посилення заходів щодо поширення коронавірусу необхідно внести зміни до місцевого бюджету. Так,

«Цим рішення додатково спрямовується 47 млн грн на потреби медицини, зокрема на придбання засобів індивідуального захисту, медикаментів та необхідного обладнання для тернопільських лікарень, а також для виплати заробітної плати лікарям і муніципальної надбавки в розмірі 10 000 грн тим медичним працівникам закладів охорони здоров’я міста, які будуть задіяні у процес лікування хворих з діагнозом «коронавірус»», - розповідає Сергій Надал.

Також, понад 11 млн грн спрямують у резервні фонди міста, які будуть використовуватимуть на закупівлю медобладнання чи засобів особистого захисту.

До слова, додатково виділити кошти на потреби медицини змогли завдяки зменшенню видатків в управлінні культури та мистецтв, управлінні ЖКГ, також в управлінні освіти і науки, управлінні розвитку спорту та фізичної культури, управлінні стратегічного розвитку тощо.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews