П’яний водій скоїв потрійну ДТП в одному з львівських дворів (Фото)

08.04.2020 19:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Гал-інфо

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, потрійну ДТП вчинив п’яний водій в одному із дворів Сихівського району.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

7 квітня, близько 13-ї години, патрульним на службовий планшет надійшло завдання, про ДТП без потерпілих на вулиці Вернадського, пише - Гал-інфо.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 51-річний львів’янин рухаючись на автомобілі ВАЗ 21063 не дотримався бокового інтервалу і здійснив зіткнення з припаркованим Opel Vivaro. Продовживши рух вже заднім ходом він зіткнувся з Citroen C4 та Daewoo Lanos, які були припарковані позаду. Після чого, намагався поїхати з місця події, але не зміг.

Під час спілкування з винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Вони запропонували йому пройти огляд. Водій погодився в присутності двох свідків. Результат тесту Drager - 3,39 проміле.

На чоловіка патрульні склали відповідні матеріали за адміністративні правопорушення, а саме:
- 3 протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП;
- протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП;
- постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Ми вкотре наголошуємо, що керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані сп’яніння – може призвести до тяжких наслідків!


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо