Команда «Файного міста» допомогла дитячій лікарні

08.04.2020 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Лікарняні палати, капельниці і пігулки – так зараз виглядають будні діток, яких з діагнозом «коронавірус» госпіталізували у Тернопільську міську дитячу лікарню. І хоч які добрі, лагідні та уважні лікарі, але діти сумують за домом і звичними іграми та пустощами.

Команда медіа-платформи «Файне місто» вирішила привезти дітям смаколики і необхідні для лікарні речі. Воду, дитяче харчування,молочні суміші, підгузники, а ще улюблені ласощі привезли в інфекційне відділення Тернопільської міської дитячої лікарні.

«Ми хочемо подякувати усім медикам лікарні за їхню велику працю. Діток привозять не лише з Тернополя, а й з усієї області. Через ситуацію із коронавірусом батьки чи рівні не завжди мають змогу привезти в лікарню усе необхідне. Тому ми купили підгузники, дитяче харчування. Цього має вистачити на деякий час» – каже адміністратор медіа-платформи «Файне місто» Оксана Потіха.

Зараз на лікуванні в інфекційному відділенні лікарні  – троє дітей і двоє батьків з підтвердженим діагнозом «коронавірус». Стан дітей і дорослих відносно-задовільний, розповідає завідувачка інфекційного відділення Ольга Дивоняк. Однак результати їхніх аналізів ще позитивні, тому пацієнти залишаються у лікарні. «Дякую «Файному місту» за те, що долучилися до такої благодійної акції. Ми вдячні за всі ті речі, які ви нам привезли», – каже завідувачка інфекційного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні Ольга Дивоняк.

У цей скрутний час кожен може долучитися до подолання епідемії доброю справою. «Всі ми разом маємо обєднуватися і допомагати. Я думаю, що діти – це наша майбутнє. Саме вони потребують допомоги в першу чергу. Тому ми всією командою, всім колективом вирішили зробити цю добру справу», – розповідає режисер медіа-платформи «Файне місто» Богдан Ризванюк.

Медики та пацієнти дякують усім благодійникам і волонтерам. Долучитися може кожен. Якщо ви теж хочете допомогти – запитайте про потреби у головного лікаря лікарні. За цим лінком – реквізити медичних закладів Тернополя.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews