Отця Андрія Дуду похоронять у понеділок в Брюховичах

11.04.2020 19:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Четверта Студія

Чин похорону отця Андрія Дуди буде звершено у понеділок 13 квітня.

Про це пише - Четверта студія з посиланням на допис у Фейсбуці Митрополита Димитрія  Рудюка.

“Відтак труну з тілом спочилого отця буде встановлено у Свято-Миколаївському храмі м. Львова увечері 11 квітня. 12 квітня  о 16.00 буде звершено парастас. Відразу о 17.00 розпочнеться чин погребіння новоспочилого протоієрея Андрія Дуди, який очолить митрополит Львівський і Сокальський Димитрій.

13 квітня р. о 8.30 митрополитом Львівським і Сокальським Димитрієм буде звершено Божественну Літургію ранішосвяченних дарів, після якої буде довершено чин похорон о. Андрія Дуди”, – йдеться у дописі.

Поховають о. Андрія Дуду на цвинтарі у смт. Брюховичі біля могили матері.

У зв’язку з надзвичайною ситуацією в Україні, зокрема у Львові та області щодо карантинних заходів з поширення небезпечної хвороби кронавірусу, родина спочилого отця Андрія Дуди, митрополит Львівський і Сокальський Димитрій Рудюк, духовенство та клір Свято-Миколаївської церкви м. Львова просять парафіян та тих, хто знав о. Андрія, пом’янути його вдома, запаливши свічку і прочитавши молитву.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія