Бучацькі медики отримали допомогу від «Контінентал»

14.04.2020 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Майже місяць країна бореться із небезпечною недугою COVID-19. Це змусило мобілізувати сили та об’єднатися на спільному фронті медицину та соціальновідповідальний бізнес. «Контінентал Фармерз Груп» не залишається осторонь у цій непростій боротьбі та допомагає медикам у забезпеченні їх необхідними засобами. Днями Бучацька центральна районна лікарня отримала дезінфікуючі рамки, які допоможуть посилити заходи безпеки у медзакладі.

Для районної лікарні придбано 3 дезінфікуючі рамки за кошти Компанії «Контінентал». Такі прилади розпилюють засоби для знезараження на верхній одяг людини, яка проходить крізь неї.  В умовах, що склались, такі заходи безпеки – необхідність, адже, як відомо, коронавірус осідає на поверхнях і впродовж певного часу може нести загрозу. Тому медик, який одягнений у захисний костюм при його знятті може заразитись на небезпечний вірус. Проходження через такі рамки дозволяє дезінфікувати костюм ще до його зняття. За словами виробника устаткування, прилад розпилює засіб через форсунки, в результаті чого з’являється туман із дезінфекційної суміші. Проходячи через таку рамку, суттєво зменшується ризик інфікуватись. Обладнання уже встановлюють у відділеннях закладу. Вартість однієї рами 15 тис. грн. Всього для придбання укомплектованого обладнання виділили 45 тис. грн.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews