Тернопільський підприємець ініціював проведення Благодійного челенджу #поки_всі_вдома на час карантину

15.04.2020 19:10   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

6 квітня по Україні стартував Благодійний челендж #поки_всі_вдома, який об'єднує експертів, лідерів думок і всіх, хто хоче з користю провести свій час, поки ми на карантині. Ініціатори проєкту, Анна Корнейчук, Тарас Демкура, В'ячеслав Батт, зібрари 20 крутих спеціалістів та запустили одночасно 20 челенджів.

Один з таких — челендж #покивсівдома_змінюйся, проходить під кураторством Тараса Демкури, підприємця та мецената, віцепрезидента Міжнародної торгової палати. Його тема звучить так: «Маркетинг змін: як освоїти нові звички, знайти нову професію, бізнес та почати на цьому заробляти».

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Двічі на день, об 11:00-12:30 та 17:00-18:30 у нашій групі Поки Всі Вдома - Challenge - Маркетинг змін організатор челенджу Demkura Taras братиме інтерв'ю у спікерів, які допоможуть кожному учаснику зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Записи відео будуть доступні на youtube-каналі "Taras Demkura"

ЩО ПОТРІБНО БУДЕ РОБИТИ?

Упродовж челенджу ми зі спікерами будемо просити Вас зробити певні завдання, які стимулюватимуть Вас змінюватися та удосконалюватися. На всіх, хто виконає 100% завдань, чекають сертифікати та розіграш призів від організаторів.

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ДЛЯ УЧАСТІ?

долучитися до загальнодоступної групи Поки Всі Вдома - Challenge - Маркетинг змін

зареєструватися тут: https://forms.gle/zY7qEuc1pFfRGw6c9

Для участі у благодійному челенджі організатори пропонують зробити добровільні внески — від 100 грн. Зібрані кошти підуть на придбання медичного обладнання та засобів захисту для медиків Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, деталі тут: https://cutt.ly/AtYwgn1

 

Стати експертом наступного челенджу: https://forms.gle/KagvzV32Qgd9dcZc6

РОЗКЛАД ВИСТУПІВ ЕКСПЕРТІВ (у розкладі виступів можуть бути зміни, прохання слідкувати за новинами у групі)

6 квітня

17:00 - Вступ. Експерти Тарас та Ірина Демкури, підприємці, меценати, засновники екопроєктів та ініціатив молодіжного підприємництва.

7 квітня

11:00 - Маргарита Січкар, амбасадорка щастя, авторка книг про те, як стати щасливим, продюсер та режисер власного життя.

17:00 - Андрій Рождественський, PhD, викладач Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), виконавчий директор Центру Лідерства УКУ, бізнес-консультант.

8 квітня

11:00 - Олена Рудик, успішна бізнес-мама, засновниця платформи Moodrost.

17:00 - Святослав Ханенко, головний біохакер України, сімейний лікар, співзасновник клініки біохакінгу SQLAB.

9 квітня

11:00 - Олексій Чуєв, співінвестор проєкту Бізнес 100, співзасновник компанії Reputation Capital, координатор національної програми “Залучимо інвестиції в Україну разом”.

17:00 - Наталія Дорошенко, бізнес-тренер, автор навчальних програм з управління.

10 квітня

11:00 - Олена Тарарина, навчальний тренер лідерів, сертифікований арт-терапевт, бізнес-тренер, коуч, президент Східно-української асоціації арт-терапії.

17:00 - Мирослава Ульяніна, дієтолог, Health коуч. Нутриціолог, ведуча проєкту “Зважені та щасливі”.

11 квітня

11:00 - Олександр Магунь, засновник клубу бізнес-лідерів West Ukrainian Business Club

17:00 - Тетяна Бойко, візажист, художник зі стилю, власниця салону “Boyko Beauty Salon”.

12 квітня

11:00 - відпочиваємо :)

17:00 - Ольга Сумська, Народна артистка України, відома актриса та телеведуча. Віталій Борисюк, український актор театру і кіно, телеведучий, заслужений артист України.

13 квітня

11:00 - Наталія Карпенчук-Конопацька, президентка Жіночої Ділової палати України, начальниця Управління ЗЕД Львівської Торгово-промислової палати.

17:00 - Ірина Демкура, бізнес-леді, співвласниця ТЦ «Атріум», президентка ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області.

14 квітня

11:00 - Сергій Глущенко, експерт в темі брендингу; створив, розвинув, мав безпосереднє відношення до таких брендів: Sandora, Шостка, Фанні.

17:00 - Петро Синегуб, засновник Групи Компаній «Мир весов»; співвласник соціального бізнес-проекту Vogner; співзасновник всеукраїнської бізнес спільноти «BOARD»; автор книги «Температурний режим компанії 36,6».

15 квітня

11:00 - Анна Корнейчук, засновниця та авторка програми схуднення “AntiFat”, фітнес тренер проєкту, консультант з питань правильного харчування.

17:00 - Марина Авдєєва, бізнес-леді, співзасновниця та керівний акціонер страхової компанії «Арсенал страхування».

16 квітня

11:00 - Надія Лисецька, підприємниця, засновниця Українська Платформа «Жінки в Бізнесі», президентка Вінницького Клубу ділових людей, керівниця Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу від ЄБРР.

17:00 - Андрій Худо, український підприємець, співвласник та співзасновник Холдингу емоцій «!FEST».

17 квітня

11:00 - Розалія Кобилянська, президентка і співзасновниця Української Академії Інтегративної Медицини, членкиня Європейської Медичної Асоціації, амбасадорка Міжнародної Амбасади Жінок-підприємниць.

17:00 - Катерина Балановська, бізнес-тренер, лектор, CEO у Visotsky Consulting Kyiv.

18 квітня

11:00 - Андрій Шкільний, підприємець, бізнес-аналітик, розробник власної матриці успішного бізнесу, який займається створенням спільнот однодумців з вивчення гнучких методологій менеджменту і мотивації.

17:00 - Руслан Савчишин, засновник групи компаній MagneticOne Group.

19 квітня - вихідний

20 квітня

11:00 - Сергій Гайдайчук, засновник і президент найбільшого українського бізнес-клубу CEO Club Ukraine.

17:00 - Дмитро та Олена Борисови, успішні ресторатори, маркетологи, новатори, головні промоутери української HoReCa.

21 квітня

11:00 - Валерій Пекар, підприємець, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи, співзасновник платформи Нова Країна.

17:00 - Тарас Демкура, підприємець, меценат, к.е.н., віцепрезидент Міжнародної торгової палати, засновник проєкту “Життя в стилі ЕСО”, бізнес-курсу з основ підприємництва MESH, співзасновник проєкту Благодійний челендж #поки_всі_вдома


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews