Золочівська прокуратура судиться за приміщення вартістю 400 тис грн

17.04.2020 11:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Відповідний позов до Новороздільської міської ради та одного із місцевих підприємців Золочівська місцева прокуратура подала до Господарського суду Львівської області цьогоріч у квітні.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура вимагає визнати недійсними рішення органу місцевого самоврядування та договір купівлі-продажу, а також скасувати державну реєстрацію права власності на об'єкт нерухомості площею майже 200 кв.м вартістю понад 400 тис грн.  

Прокурори встановили, що цю нерухомість передано у приватну власність третім особам без дотримання встановленого Законом порядку, зокрема, без проведення аукціону чи конкурсу.

На цей час триває судовий розгляд.

Місцевою прокуратурою й надалі вживатимуться заходи цивільно-правового та кримінально-правового характеру, з метою усунення виявлених порушень, відшкодування завданої шкоди та притягнення винних до встановленої Законом відповідальності.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews