«Допомога поруч»: на Рівненщині запрацювала онлайн платформа

17.04.2020 19:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Соціальний проєкт створений для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

Проєкт, запроваджений Мінсоцполітики, об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади і місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.

Посилання на сайт платформи: https://dopomoga.msp.gov.ua/

Завдяки соціальному онлайн проєкту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна мобільна допомога та соціальні послуги одиноким громадянам похилого віку, людям з інвалідністю, сім’ям з дітьми та іншим соціально вразливим верствам населення.

Громадяни зможуть звертатися на «гарячі» телефонні лінії, які працюють при місцевих органах влади, й залишати інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів.

«Допомога поруч» працює при департаменті соціального захисту населення Рівненської ОДА за номерами:

+38 0362 63 36 01; +38 0362 26 46 27.

«Це велика інформаційна платформа, де люди можуть знайти тих, кому потрібна турбота. Кожен може зробити заявку – хто про свого сусіда, про своїх батьків, хто просто про того, кому потрібна допомога. І всі небайдужі: бізнес, волонтери, благодійники, громадські організації, і Уряд, і місцева влада, будемо всі разом виконувати заявки людей, які потребують допомоги», – зазначила Міністр соціальної політики Марина Лазебна.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews