Тернопільські ОТГ отримали інформаційні матеріали про COVID-19

19.04.2020 11:13   Опубліковано : Сергій Волохатий
Джерело: TeNews

Програма «U-LEAD з Європою» та Центр громадського здоров’я України розробили друковану продукцію по боротьбі з COVID19. Цього тижня для 42 сільських громад Тернопільщини передано перші комплекти матеріалів. 

Усього надруковано 500 000 газет, 100 000 листівок та 45 000 постерів, які отримають 849 сільських громад по Україні. Головна мета ініціативи – підвищити обізнаність жителів про захворювання, а особливо тих, хто найбільш уразливий та не має доступу до інформації.

«У кожному комплекті в середньому 500 газет, 40-50 постерів формату А2 та 120 листівок. У громадах друковану продукцію розміщують у найбільш людних місцях та розповсюджують серед пенсіонерів. У сьогоднішніх умовах достовірна інформація ще один ефективний інструмент у боротьбі з коронавірусом. Жителі сільських громад зможуть в доступній формі ознайомитися з корисною інформацією про COVID19. Особливо це стосується людей старшого віку, які часто не мають доступу до Інтернету та не можуть отримувати актуальну інформацію», – розповідає Наталія Онищук, керівниця Тернопільського регіонального офісу.

У громадах друковані матеріали розповсюджують серед найбільш вразливих та «електронно» не залучених верств населення. Також листівки передані для громадян, які нещодавно повернення з-закордону.

«Згуртована та добре поінформована громада – найкращий метод боротьби з коронавірусом. За підтримки «U-LEAD з Європою»  та Центру громадського здоров’я України було розроблено інформаційні матеріали про COVID19 для громад, щоб підвищити обізнаність жителів про коронавірус (COVID19), а особливо тих, хто найбільш уразливий та не має доступу до інформації. Після засідань сесії сільської ради та виконавчого комітету,  були передані дані матеріали депутатам та старостам  Великогаївської громади  для розповсюдження на своїх округах та старостатах», – пишуть на сайті Великогаївської ОТГ.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews