Тернопіль: міській дитячій лікарні передали 1500 респіраторів

23.04.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні днями передали 1500 респіраторів найвищого ступеня захисту FFP3. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає головний лікар Тернопільської міської дитячої лікарні Андрій Артимович, медики забезпечені захисними костюмами на два місяці. Отримані респіраторних масок типу FFP3 вистачить на півтора місяця.

«Я щиро дякую усім медикам Тернополя за вашу щоденну віддану працю, за те, що у такий складний час усі свої сили ви спрямовуєте для порятунку життя тернополян. Я дякую також своїм заступникам, що долучилися до доброї справи, адже за спільні кошти ми придбали ці засоби індивідуального захисту для наших лікарів. Адже підтримка медиків і мешканців, які потребують допомоги під час карантину, наразі є найважливішим у нашій роботі», — Сергій Надал.

До слова, у Тернопільській міській дитячій лікарні до кінця тижня облаштують приміщення для встановлення кисневої станції, а до кінця квітня вже готуються до отримання кисневих генераторів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews