Тернопільська ветеранська ресторація підтримує та допомагає медикам

Піца для медика.

24.04.2020 23:43   Опубліковано : Вікторія Дайвер
Джерело: TeNews

Боротьба з коронавірусом на медичному фронті триває, лікарі тримають оборону, а небайдужі українці їх підтримують та допомагають у цей непростий час. Шиють маски, захисні костюми, збирають кошти та забезпечують  необхідними медикаментами, нагальними речами, і навіть смаколиками.

Тернопільська  ветеранська ресторація «Partizano», яка тільки відкрилася 12 квітня, пригощає лікарів смачною піцею та  організувала спеціальну акцію «Піца для медика». Як все відбувається, розказує засновник Назар Сарабун:

- Прагнемо допомогти медикам, які знаходяться на передовій боротьби з епідемією, знаємо з власного досвіду, як багато означає підтримка та допомога, бо відчули це, воюючи на Сході України.  Деякі лікарі також раніше захищали країну від ворогів, а тепер - людей від нового вірусу. То ж ми щодня веземо від нашої команди та небайдужих сердець теплі слова подяки та гарячу піцу. Кожен охочий може доєднатися до акції та  замовити піцу з побажаннями  для лікарів на сайті https://partizano.te.ua або  зателефонувавши за вказаним номером. Кожне замовлення ми підписуємо побажаннями , словами підтримки покупця та його іменем - і з любов'ю доставляємо. Ми вже отримали зворотній зв’язок та  подяку від лікарів. Зізнаються, що їм це приносить радість. Тому долучайтесь, в єдності наша сила.

Дуже приємно знати та писати про такі добрі справи. Хочеться подякувати Назару та його команді, побажати їхньому бізнесу розвитку та процвітання. Bетеранський бізнес зараз стає справжнім трендом, тому що це не просто бізнес з метою лише отримання прибутку. Насамперед, це соціальна адаптація воїнів після повернення з фронту та  робочі місця для них у цивільному житті, і головне, як зазначає Назар, «це об’єднання однодумців для того, щоб разом спілкуватися, ділитися спогадами, творити та допомагати іншим».

Підтримайте лікарів та ветеранів: долучайтесь до ініціативи « Піца для медика»,   і самі  скуштуйте піцу від  «Partizano» , а неперевершений смак, широкий вибір і швидку доставку там обіцяють.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews