На Львівщині чоловіка підозрюють у кривавому навмисному вбивстві сокирою

25.04.2020 16:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Магнолія-ТВ

У Жидачівське відділення поліції днями надійшло повідомлення про те, що у будинку, розташованому в одному з сіл району, могло статись вбивство. За вказаною адресою негайно вихали опертивники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції, пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

На місці події поліцейські виявили тіло чоловіка без ознак життя з тілесними ушкодженнями та встановили особу загиблого – 54-річного місцевого мешканця. Також було встановлено, що до вчинення злочину може бути причетний 52-річний односельчанин загиблого.

До розшуків зловмисника був задіяний поліцейський собака і невдовзі правоохоронці встановили місце перебування чоловіка та затримали його.

Проведеними першочерговими діями слідчі встановили, що у той день загиблий прийшов у гості до свого односельчанина. Під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, у ході якого господар завдав гостю удару сокирою по голові, від якого той помер.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ