У Львові хірурги врятували життя 1,5-річному малюкові

Причина, через яку ледь не загинув малюк, вразила всіх.

25.04.2020 22:21   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZNAJ.UA

У Львові хірурги врятували життя півторарічному хлопчику, який не міг дихати самостійно, пише - «ZNAJ.UA» з посиланням на ZAXID.NET.

Як зазначається, батьки малюка з Дрогобича викликали швидку, коли дитина почала задихатися. Спочатку вони подумали, що в сина бронхоспазм, оскільки при народженні у нього були проблеми з дихальною системою. Однак місцеві лікарі запідозрили, що дитина чимось вдавилася, та реанімобілем медицини катастроф перевезли малюка до Львівської міської дитячої лікарні.

Лікарі зі Львова вирушили по дитину до Дрогобича у тому ж реанімобілі. Вони констатували в малого дихальну недостатність – дитина вже починала синіти.

У Львові маленького пацієнта вже чекали хірурги, які провели термінову операцію із видалення стороннього тіла. Як виявилося, малюк ледь не загинув через 3-сантиметрову фінікову кісточку, що застрягла у нього в трахеї та перекрила дихання.

Лікарі нагадують батькам про необхідність слідкувати за тим, що саме їхня дитина бере до рота.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA