Для кинутих напризволяще щойно народжених песенят небайдужі знайшли нову маму (Відео)

26.04.2020 08:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Подія сколихнула соціальні сторінки, які опікуються тваринами - подруги Юлія  та Вікторія, небайдужі дівчата спільноти "Pet Friendly" Тернопіль. Країна Щасливих Тварин" повідомили у поліцію, що у районі 6 магазину у суботу 25 квітня знайдені просто на землі щойно народжені песенята. Шість малюків сліпих та мокрих відчайдушно скиглили та повзали по землі, а сьоме не подавало ознак життя. Песенят зібрали у коробку та відвезли у ветеринарну клініку "Євровет".

null

Вікторія Шевчук повідомляла та ставила відео для тих небайдужих, хто співчував, спостерігав та допомагав: "Малечу веземо в клініку в теплий бокс. Потрібна також суміш для вигодовування, пеленки." У клініці малюків нагодували, зігріли. Тим часом активно шукали суку, яка нещодавно народила, щоби спробувати прилаштувати малечу. На сторінці у Фейсбуці "Pet Friendly" Тернопіль. Країна Щасливих Тварин" засвітився промінчик надії для песенят, які потрапили у біду щойно народившись. На заклик про допомогу Валентини Балобан: " Люди будьте милосерднi! Допоможiть вижити крихiтним малюкам! Термiново потрiбна годуюча мама! Не залишайте дiтей в бiдi! Пiдтримайте фiнансово! Хто стiльки зможе! Будь яка ваша фiнансова допомога безцiнна! Пам’ятайте,що вiд вашоi допомоги залежись iхне життя!" - відгукнулась пані Наталія Загроцька з с. Вишгород, Лановецького району: "У мене є годуюча сука. Три дні як родила. Сьогодні моя сестра їхатиме до мене в село. Може їх забрати." Усього через півтора години песенята були прийняті волохатою матусею, яка годує ще 3 малюків! Фото щасливої родини вже оприлюднили. Їх нову маму звати Шоколадка. Родина Наталії Загроцької також три роки тому прийняли у родину знайду, яка не очікувано народила песенят. 

Юлія розказала, що пережила відчуття "дежавю": "Минулого літа я знайшла вже таких же цуценят, зав’язаних у поліетиленовий пакет, і серед них коричневих - це рідкісні кольори . І ось сьогодні знову така сама подія біля "Старого млина". Ми звернулись у поліцію. Це може бути не просто збіг, а справжній злочин проти тварин." Дівчата продовжують шукати ще одну годувальницю для малюків - одній Шоколадці буде нелегко годувати всіх песенят - сьогодні їй прийшлось прийняти шестеро - ще три дівчинки і три хлопчика до своїх трьох малюків. Але це той випадок, коли чужих дітей не буває, каже Юлія: "Ми просто щасливі, що песенята мають маму, адже годувати їх з піпетки це дуже складна, тяжка робота. Я саме так і годувала минулорічних знайд. І одна так і залишилась зі мною." Дівчата називають себе "клубом за інтересами", майже щодня стикаються з випадками, коли потрібно допомагати тваринам.

null

Вікторія Шевчук: "Малеча буде шукати родини... Тому, хто хоче най придивляється, і коли вони підростуть, ми привеземо і передамо з рук в руки".

Юлія: "Оскільки нас таких "небайдужих" дуже мало, то просимо про допомогу поки що ... Звіти надходжень виставляємо в тематичних папках під назвами і у постах на сторінці, де по прізвищах (якщо бачимо у звіті з банку) пишемо усіх ,хто перечислив кошти, вказуючи суму! І звісно ж публікуємо чеки, які надає клініка за надані послуги.

Підтримати, допомогти спільноті "Pet Friendly" Тернопіль. Країна Щасливих Тварин" можна фінансово. Гроші приймає на рахунок Вікторія Шевчук: 4149 6293 9977 9792.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews