На Прикарпатті розшукали нетверезого водія, через якого постраждали діти

26.04.2020 22:43   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

Аварія трапилась вчора, 25 квітня, о 14:19 в с. Підпечари, Тисменицького району.

Читайте також

П’яний священик, який вчинив ДТП на Прикарпатті, програв апеляцію у суді
У Франківську п’яний водій намагався переконати патрульних, що запах алкоголю спричинив кондиціонер
Святе причастя? Селяни Пійла стали на захист священика, який влаштував п’яну їзду

Як попередньо встановлено, місцевий мешканець 1973 р.н., керуючи автомобілем «Шевроле авео» не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет, при цьому зачепивши автівкою трьох дітей, які знаходились на тротуарі, пише - Бліц-Інфо.

Після вчинення аварії водій залишив автівку та втік з місця події, уже через пів години поліцейські розшукали та затримали його. В результаті ДТП двох дітей віком 8 і 5 років доправлено до лікарні.

При спілкуванні з водієм транспортного засобу, поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Як результат – 2, 88 проміле алкоголю в крові.

Правоохоронці склали на водія -порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП.

Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв про дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте – керування у стані сп’яніння є небезпечним як для самого водія, так і для оточуючих.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо