У Франківську від COVID-19 померла ще одна людина

27.04.2020 14:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галка

За вихідні в центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська померла людина з позитивним ПЛР-тестом на коронавірусну інфекцію, пише - Галка.

 

Про це у фейсбук-трансляції вранці 27 квітня повідомив міський голова Руслан Марцінків. За його словами, у людини був прижиттєво підтверджений ПЛР-діагностикою COVID-19. Тепер їй робитимуть посмертний аналіз.

Також під час ефіру Марцінків зауважив, що бачить хорошу тенденцію у боротьбі з хворобою. «Йде не до збільшення, а до зменшення». Тому він звернувся до уряду з проханням послабити карантинні обмеження для бізнесу.

«Час переглянути вимоги, дозволити ряду бізнесу працювати ряду бізнесу, від цього залежить життєдіяльність України і міста. Якщо будуть дотримуватися карантинні вимоги – можуть працювати ринки, малий бізнес, з соціальною дистанцією», – сказав Марцінків.

Загалом в Івано-Франківську підтвердили 195 випадків коронавірусної інфекції, в області – 731. 47 людей померли, з них 19- іванофранківці.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка