Випала з 14-того поверху: смерть львівської лікарки-лаборантки розслідує прокуратура

29.04.2020 22:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівська Мануфактура Новин

Вчора, близько опівдня, зі загального балкону на 14 поверсі багатоповерхівки на вул. Джорджа Вашингтона,21 у Львові випала 34-річна жінка. Від отриманих травм вона одразу загинула. Очевидці викликали поліцію, пише - ЛМН.

Читайте також

У Львові чоловік випав з риштування під колеса автобуса
На Варшавській дівчина випала з дев'ятого поверху

Правоохоронці зазначають, що загибла львів’янка мешкала неподалік в іншому будинку. Попередня версія її смерті – самогубство. Припускають, що вона свідомо вистрибнула  з балкону.

«Що спонукало молоду жінку на такий крок, поки сказати важко. Версій є багато. Чув, що вона була незаміжньою, жила з батьками. Причиною самогубства називають проблеми з коханим хлопцем. Але що трапилося насправді, з’ясують правоохоронці. Цією справою зайнялася прокуратура, – розповідає LMN депутат Львівської міської ради, активіст Ігор Зінкевич. – Також кажуть, що раніше загибла працювала лікаркою-лаборанткою. Останнім часом наче займалася пошуком роботи».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівська Мануфактура Новин