На площі Двірцевій облаштовують новий фонтан

29.04.2020 23:22   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Медіастар

Фонтани Львова. Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», зараз проводяться підготовчі роботи для запуску нового фонтану. Запустити водограй у роботу планують у травні цього року.

«Підрядник зробив тротуар біля фонтану. Фонтан ще не працює. Ведуться підготовчі роботи, щоб його запустити. На початку травня фонтан плануємо запустити. Є питання щодо підключення фонтану до електромереж», — розповіла Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор», пише - Медіастар.

Нагадаємо, у грудні 2019 року завершився І етап реконструкції пл. Двірцева. Замовником робіт з реконструкції пл. Двірцевої є ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт, відповідно до тендеру — ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Загалом проектом реконструкції площі було передбачено збільшення інфраструктури громадського транспорту, збільшення кількості зупинок, облаштування громадського простору, облаштування сучасного фонтану, підземного паркінгу, тощо. Згідно з договором, укладеним з підрядною організацією «Онур», вартість робіт становить 165,5 млн. грн.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Медіастар