Команда Європейської солідарності в Тернополі формує набори з продуктами харчування для соціально-незахищених осіб

01.05.2020 09:34   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

Команда Європейської Солідарності не залишається осторонь викликів та проблем, з якими сьогодні стикаються малозабезпечені категорії громадян, літні люди. Впродовж цього місяця коробки з продуктами харчування доставляли в домівки тих, хто цієї допомоги потребує, й продовжуємо цю справу надалі.

"Фонд Порошенка розпочав цю ініціативу щодо підтримки людей продуктами першої необхідності й ми зрозуміли якою великою є потреба у цій допомозі. Тому тепер ми з колегами з Європейської Солідарності, з нашими прихильниками накопичили певний продуктовий фонд, ті продукти розфасували в пакети й підготували більше сотні продуктових наборів. За вихідні ми їх розвеземо", - пояснює голова Тернопільської міської організації партії ЄС Віктор Шумада.

"Незалежно від партійної приналежності та ідеології, якої ми дотримуємося, найважливіше для нас це робити добро", - додає голова фракції Європейської Солідарності у Тернопільській обласній раді Степан Барна.

За його словами, не потрібно чекати поки щось зробить влада. Сьогодні є потреби та виклики і їх потрібно вирішувати. І якщо кожен долучиться до цього процесу в міру своєї можливості, то все буде добре.

#солідарність_доброта_обєднує 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews