На Львівщині підозрюваним чиновникам у отриманні 1500 доларів США хабара обрали запобіжний захід

01.05.2020 15:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

В четвер, 30 квітня, Галицький районний суд м.Львова, за клопотанням Прокуратури, обрав для заступника голови Перемишлянської районної ради та сільського голови Білецької сільради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 168 та 42 тис грн застави відповідно.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що чиновників, які, за версією слідства, вимагали неправомірну вигоду за працевлаштування львів’янина землевпорядником у сільраді, викрили 28 квітня цього року.

Обох затримали на отриманні 1500$ доларів США у Перемишлянському районі: одного на вулиці, іншого – у кабінеті.

44 та 53-річному посадовцям інкримінують ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція цієї статті передбачає від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews