Чортківський районній лікарні місцевий медичний коледж передав 10 тисяч масок і 245 літрів антисептика

04.05.2020 10:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Чортківський районній лікарні місцевий медичний коледж передав 10 тисяч масок і 245 літрів антисептика. До збору грошей долучилися викладачі і непедагогічні працівники цього навчального закладу, - про це вони повідомили на сайті коледжу:     

«В умовах, коли уся світова спільнота шукає шляхи боротьби із коронавірусом, жодна свідома людина не може залишатися байдужою. Колектив Чортківського державного медичного коледжу завжди чутливо реагує на усі виклики життя. То ж і цього разу працівники та педагоги одностайно одобрили ініціативу керівника навчального закладу Любомира Білика про підтримку медичної служби Чортківського району у протидії пандемії коронавірусу.

Оперативно було зібрано солідну суму коштів, на яку було закуплено та передано Чортківській районній лікарні необхідні засоби захисту. А саме: маски медичні трьохшарові (матеріал медичний спанбонд) – 10.000 штук; засіб антисептичний CleanHands – 245 літрів.», - повідомляють працівники Чортківського медичного коледжу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews