На Кременеччині під час карантину працює волонтерська служба психологічної підтримки

04.05.2020 11:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

На Кременеччині під час карантину працює волонтерська служба психологічної підтримки. З людьми, які перебувають на самоізоляції або захворівли на COVID -19, спілкуються психологи, щоб допомогти у цей  напружений і складний період. У волонтерській службі працюють гарячі лінії, - розповідають волонтери:

«Україна, як і інші країни світу, зіштовхнулася з епідемією. Коронавірусна інфекція й досі не вивчена до кінця, не знайдено вакцину від цієї хвороби.
Опинившись на самоізоляції, або захворівши на COVID -19, люди потрапляють у складну ситуацію не лише фізично, а й морально. Тому часто потребують підтримки, психологічної допомоги, поради. Зараз є можливість її отримати.

Працює волонтерська служба психологічної підтримки мешканців міста Кременець та Кременецького району на період дії карантину, пов’язаного з розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19 .

Телефони: 0987620827, 0636478988.

Служба здійснює консультації з понеділка по п’ятницю з 09.00 год. до 18. 00. Год.», - повідомляють волонтери.  


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews