Тернопільський священник Роман Демуш проводить онлайн-вервицю «#InstaЦерква»

05.05.2020 11:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільський священник Роман Демуш проводить онлайн-вервицю «#InstaЦерква». Отець запропонував охочим щовечора о 21:00 разом молитися вервицю у соцмережі Instagram у форматі прямої трансляції. Спочатку долучилося людей небагато, але з кожним днем їх кількість зростала і уже сягнула кількох тисяч. В Інстаграмі ініціативу назвали #InstaЦерква, саме за таким хештегом і можна долучатися до спільної молитви.

«Ідея молитися вервицю в Інстаграмі була спонтанною, виникла у мене на початку карантину. Причиною молитви, мабуть, була така собі безпорадність, адже в такий непростий час ми не дуже багато можемо  зробити. У цій небезпечній і невідомій ситуації, ми можемо хіба що довіритись Богові. Під час карантину ми змінили спосіб життя, маємо більше вільного часу і його потрібно проводити з користю. Молитва, на мою думку, - є найякіснішим і найзмістовнішим проведення часу. Я Обрав Іnstagram, бо ця соцмережа мені найближча, в ній я уже втілював усякі пасторальні проекти і тут є аудиторія, якій цікавий я і мої пропозиції і яка цікава мені», - розповідає отець Роман Демуш.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews