Без останнього дзвоника. На Тернопільщині навчальний рік завершиться дистанційно

06.05.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині навчальний рік завершиться дистанційно. Школи не будуть проводити урочисті лінійки на останній дзвоник. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Оскільки спеціальних розпоряджень  від  Міністерства освіти  України  щодо  скасування та заборони проведення останніх  дзвоників  не має,  то  рішення залишається за   педагогічною радо.  Проте, навчальним  закладам  все-таки радять утриматися від проведення масових заходів, аби запобігти поширенню коронавірусної інфекції.

«Відповідальність за проведення останніх дзвоників та випускних вечорів несуть педагогічні ради. За попередньою інформацією, рішення прийматимуть з врахуванням стану захворюваності в кожному конкретному населеному пункті», -  наголосив Володимир Труш

До слова,  навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно. Так, до 31 травня триватимуть заняття, до 1 липня має бути завершений навчальний рік,  а до 15 червня школи завершують оформлення: свідоцтв про здобуття базової середньої освіти; свідоцтв досягнень та табелів навчальних досягнень. Впродовж червня школи на педагогічних радах розглядають питання про переведення учнів до наступного класу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews