Тернополяни просять зробити благоустрій будинку та прибудинкової території на вулиці Транспортна 8

08.05.2020 10:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернополяни просять зробити благоустрій будинку та прибудинкової території на вул. Транспортна 8. Петицію з таким змістом 4 травня зареєстрував у міській раді Володимир Мамалига. У тексті петиції він зазначає:

«Просимо Вас звернути увагу на аварійний стан прибудинкової території і будинку по вул. Транспортна 8. Тернопіль Коменерго-4 роками взагалі ніяких робіт по утриманню та благоустрою будинку не проводить мотивуючи відсутністю коштів та фразою ''Це не наша територія''.

Дерева посаджені в 70-80х роках частково гниють створюючи небезпеку при сильному вітрі а нових насаджень немає.

Немає відтоку дощової води і вода підтоплює підвали.Під час дощів це просто катастофа. Вихід з під'їзду перебуває в аварійно-небезпечному птані.
Почастішали випадки травмування мешканців.

До будинку №8 немає жодного підходу. Стежка та дорога зруйновані. Силами мешканців будинку засипаємо стежку щебнем та піском що веде
до будинків №8-9-10.

Сміттєві баки з будинків 7,8,9,10 з вул.Транспортна і баки з буд.4 вул.Новий Світ світ (інший ЖЕК) знаходяться в антисанітарійному стані біля нашого будинку на дорозі що ускладнює проїзд і ніяких загороджень і накриття немає.

Птахи розтягують залишки сміття по території.

Під дією сонця та дощу влітку сміттєві відходи починають гнити і від них постійно йде сморід.

Потрібно терміново підготувати місце з підпорною стіною і накрити баки. Або другий варіант розподілити сміттєві баки між будинками (дорожчий варіант).
Безпечних та сприятливих умов для проживання немає.

Неодноразові звернення результату не дають.

Просимо прийняти міри незважаючи на невелику кількість проживаючого населення», - зауважує автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews