Не всі ринки на Тернопільщині змогли дотриматися санітарних вимог

08.05.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Монастириський та Борщівський міські ринки, попри дозвіл Уряду, не відновлять роботу. Адже керівництво не змогло забезпечити дотримання усіх вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України. Про це повідомляють в Держпродспоживслужбі.

У Монастириську пояснюють, що оператор ринку не вжив необхідних заходів щодо виконання санітарних вимог з протидії поширення коронавірусної інфекції, при здійсненні торгівлі на ринку. Наразі там продовжують працювати продуктові магазини та супермаркети.

Представники ж Борщівського районного управління Держпродспоживслужби надали рекомендації директору ТОВ «Борщівський ринок» щодо підготовки до його відкриття. Тривають роботи по облаштуванню захисних екранів між покупцями і продавцями. Працівників ринку планують забезпечити антисептиками та безконтактними термометрами. На ринку вже провели розрахунок кількості місць для здійснення торгівлі з дотриманням необхідної дистанції між продавцями.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews