Відійшов у вічність протоієрей Василій Ковташ

09.05.2020 15:02   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: Рівне вечірнє

8 травня на 62 році життя, відійшов у вічність настоятель Свято-Миколаївського храму села Кустин Рівненського районного благочиння, протоієрей Василій Ковташ.

Від імені духовенства та вірних Рівненської єпархії, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, висловив співчуття брату покійного - благочинному Дубровицького благочиння протоієрею Данилу Ковташу, родині та пастві приснопам’ятного протоієрея Василія Ковташа:

- Довгі роки протоієрей Висилій Ковташ трудився на ниві Христовій, ревно та щиро утверджуючи Помісну Українську Православну Церкву на Рівненщині. Його смерть це непоправна втрата для всіх нас. Сумую разом з тими, хто знав його та висловлюю щирі співчуття брату покійного - протоієрею Данилу Ковташу, а також пастві, рідним та близьким. Підношу свої молитви до Всещедрого Бога за спокій його душі, нехай Всемилостивий Господь прийме її в оселі Праведних та дарує Царство Небесне! Вічна пам’ять новопреставленому протоієрею Василію Ковташу!"  


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє