Цьогорічний фестиваль «Файне місто» в Тернополі перенесли

09.05.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Через всесвітню пандемію фестиваль «Файне місто» в Тернополі, який мав відбутися 30-2 серпня, перенесли на наступний рік.  Музичне свято, на яке приїжджають люди з різних областей  та інших країн, відбудеться уже у 2021 році. Про це повідомили організатори на офіційній сторінці у facebook.

Як зазначають організатори, навіть якщо дозволять проводити масові заходи, то через міжнародні та внутрішні карантинні обмеження не можливо буде провести фестиваль у масштабах, які були заплановані.

«Протягом всього карантинного періоду команда не покладаючи рук продовжувала працювати у дистанційному режимі для того, щоб створити свято, на яке ми всі так довго чекали. Але за останні кілька днів ми отримали повідомлення від всіх іноземних артистів про те, що їхня участь у цьогорічному фестивалі є неможливою», - йдеться у повідомлені.

Тому, було прийнято рішення перенести музичний фестиваль на наступний рік. Усі квитки будуть дійсні у 2021 році. Якщо ж через ті, чи інші обставини людина не зможете потрапити на фестиваль у 2021 році, то вона зможе повернути кошти.

До слова, уже з понеділка команда фестивалю «Файного міста» презентує нові анонси на музичне свято у 2021 році.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews