Оприлюднили дату проведення фестивалю «Файне місто» у Тернополі

11.05.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Фестиваль «Файне місто» у Тернополі, на який приїжджають з усіх регіонів країни та із закордону, перенесли на наступний рік. Організатори уже повідомили точну дату проведення музичного свята.

Як зазначають на офіційній сторінці у facebook, у 2021 році фестиваль «Файне Місто» відбудеться 28 липня - 1 серпня. Він буде ще яскравіше, ще потужніше і ще більше. Адже «Файне Місто 2021» триватиме 5 днів.

«За останні кілька днів наша свідомість перевернулась остаточно. Величезна кількість повідомлень у діректі зі словами підтримки від Файних Людей. Ми безмежно вам вдячні і дуже цінуємо вашу увагу. Ви запитуєте як можна допомогти, як можна стати волонтером на фестивалі, зрештою, дехто навіть запитує про пряму фінансову підтримку. Це неймовірно! Дякуємо вам, ваша допомога зараз потрібна нам як ніколи!», — йдеться у повідомлені.

До слова, усі хто хоче підтримати фестиваль, для цього необхідно лише зберегти свій цьогорічний квиток і скористатись ним у 2021 році. Також, ви можете придбати квиток на п'ятиденне музичне свято у 2021 рік, які вже доступні на сайті fainemisto.com.ua.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews