Як громади Рівненщини протистоять пандемії?

14.05.2020 10:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Попри певні послаблення карантинних заходів, говорити про перемогу над коронавірусом зарано. Тому, ULEAD Рівненський регіональний офіс продовжує інформувати про те, як громади Рівненщини протистоять пандемії.

Педагогічний колектив комунального закладу «Удрицький НВК» Миляцької ОТГ перерахував свій одноденний заробіток на придбання найнеобхідніших для протидії коронавірусу матеріалів.

Як повідомляє сайт громади, за ці кошти придбано сертифіковані деззасоби, чотири захисні костюми багаторазового та одноразового призначення, одноразові захисні маски, медичні шапочки, респіратори, два портативних пальчикових пульсоксиметри тощо.

Засоби захисту передані медичним працівникам ФАПів сіл Удрицьк та Хочин й медичного пункту Удрицького НВК.

Раніше за кошти профспілки було придбано багаторазові захисні маски для працівників шкільного та дошкільного підрозділів НВК, а кожному працівникові видані деззособи «Бланідас» для санітарної обробки різноманітних поверхонь у навчальному закладі та в побуті.

null
 


 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews