Несмак: тернополяни критикують встановлення арки

15.05.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, при вході на острів кохання, встановили символічну арку у вигляді серця. Про це повідомляє Олег Синовець на своїй сторінці у фейсбук.

Металева арка буде оздоблена живими квітами. У літню пору року, на спеціальних металевих підставках, розмістять вазони. Самим же тернополянам не до вподоби нова інсталяція. Як зазначають люди, встановлена арка не поєднується зі старовинними колонами.

«Змішування стилів, кам'яні класичні колони і металева арка - несмак, або одне, або інше. Власний будинок наші скоробагатьки нехай завішують всім, що очі бачать в Епіцентрі. За відновлення ротонди на острові - респект, щодо малих архітектурних форм, то у світі намагаються здивувати цікавою ідеєю, оригінальним виконанням, незвичайним втіленням образу, застосуванням нових технологій, а у Тернополі - побутова шароварщина», — коментує Анатолій Пасічник.

«Фото гарні, але не арка. Чи то місце не вдало вибране, чи те, що фактично є лише верхня частина "серця". З колонами на вході ця арка зовсім не поєднується - ні стилістично, ні за розмірами»,  — зазначає Лілія Майка.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews