Мешканцям Рівненщини пропонують долучитися до перегляду концерту гурту «The Lions»

15.05.2020 17:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

«The Lions» – польський гурт, який є новатором в музиці регі. Онлайн концерт, який буде приурочений до Дня Європи, відбудеться 16 травня о 20 годині.

До Дня Європи меломанам Рівненщини пропонують долучитися до перегляду онлайн концерту польський регі-гурт «The Lions». Подія відбудеться 16 травня о 20 годині.

Польський гурт «The Lions» – новатори в музиці регі. Професійний шлях музикантів сповнений подорожей, різних експериментів та постійної відвертості з власною аудиторією. «The Lions» побували з концертами в Бразилії, Японії, Колумбії, Німеччині, Швеції, Бельгії, Угорщині, Австрії, Чехії та інших країнах.

Цього травня «джазові леви» мали виступити на відкритих сценах до Дня Європи в Рівному, Луцьку та Тернополі. Під час карантину тонка джазова імпровізація, ямайські ритми та прекрасний вокал будуть доступні меломанам онлайн.

Концерт можна буде подивитися на сторінках у соціальній мережі Facebook:

  • Генерального консульства Республіки Польщі у Луцьку https://bit.ly/2AvIijY ;
  • Управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації https://bitly.su/DDMO2BB 

Гурт та організатор концерту – Міжнародний джазовий фестиваль «ART JAZZ» - під час онлайн-заходу збиратимуть благодійні внески на придбання особистих засобів захисту та тестів на COVID-19 для лікарів та хворих.

null

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews