На Тернопільщині очікуються сильні зливи

16.05.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині вихідними очікуються погіршення погоди. Зокрема, синоптики прогнозують сильні опади, поривчасті вітри та навіть заморозки.

Так, 17 травня, очікується черговий атмосферний фронт. Спочатку дощі литимуть на Заході, Півночі, у центральних областях, а також в Одеській області.

«Вітер буде західного напрямку, помірний, а ось 18-го травня зміниться на північно-західний та посилиться. На сильне тепло розраховувати не варто, у неділю протягом дня очікується +14+18 градусів, на Півдні +18+22 градуси», — розповідає синоптик Наталія Діденко.

За попередніми прогнозами, не слід очікувати швидкого потепління. Низька температура, де-не-де заморозки, буде впродовж всього наступного тижня.

«Травень цьогорічний — примхливий і цікавий. Я навіть боюсь сказати вголос, але доведеться: за попередніми прогнозами, в районі 22-23 травня на Заході, Півночі та подекуди в центральних областях України є ймовірність заморозків», – йдеться в повідомлені.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews