Головою Зборівської РДА має стати Сергій Рудяк - родич керівника Тернопільщини Володимира Труша

16.05.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

З власних джерел Тернополянам стало відомо, що невдовзі керівником Зборівської райдержадміністрації стане такий собі житель Івано-Франківської області - Сергій Рудяк. Подейкують, що Рудяк та Володимир Труш - нинішній голова Тернопільської ОДА - родичі. 

Зі сторінки у соціальних мережах відомо, що Сергій Рудяк проживає в місті Івано-Франківськ, одружений, має малолітню дочку, любить збирати гриби, ловити рибу та подорожувати. 

З декларації як кандидата на посаду Зборівської РДА відомо, що Рудяк Сергій Васильович зареєстрований у селищі Угорники, що неподалік Івано-Франківська.

За основним місцем роботи в Головному управлінні Держгеокадастру в Івано-Франківській області Сергій Васильович заробив за 2019 рік небагато - 163 тисячі 729 гривень, це по 13 тисяч 644 гривні в місяць, його дружина, працюючи в ТОВ "Науково-виробниче об'єднання геогруп" отримала за рік всього - 13415 гривень. 

Не декларує майбутній голова Зборівської РДА ні готівкових коштів, ні рахунків у банках, ні машин та навіть житла. 

У декларації є тільки одне нежитлове приміщення у селі Крихівці, Івано-Франківської області, площею 19,8 метра квадратних та дві земельних ділянки - одна в селі Черніїв, площею 611 метрів квадратних, а інша у Микитинецькій, площею 758 метрів квадратних. 

Декларацію як кандидат на посаду голови Зборівської РДА Сергій Рудяк подав 27 квітня. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни